Defensa Riera de Caldes

Dia de la Riera

Des de l’any 2016 estem col.laborant amb el projecte Viu la riera!

El projecte Viu la riera! consisteix principalment en intentar desenvolupar mètodes en els quals es cerca portar a terme accions de millora de la riera de Caldes des del punt de vista participatiu i que aquestes accions proposades per la gent, també puguin ser implementades i mantingudes per la pròpia ciutadania.

Així que una de les coses que fem és organitzar cada any el dia de la riera, una jornada amb activitats que tenen l’objectiu de promoure l’ús social de la Riera de Caldes, acostant-la a la ciutadania.

Aquí pengem el vídeo que vam posar al nostre aparador en una d’aquestes jornade

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *